Nordens unikke spisekammer - fyraftenstur i Hedeland

Dato: 

Fredag, maj 24, 2013 - 16:30

Vil du lære om smagen af naturen, vilde urter og deres brug i madlavning?

Så kom med på Byhøsts fyraftenstur nr. 2 i Hedeland d. 24. maj. Her sætter naturvejleder Anni Cassias fra Stevns Urter fokus på hvad naturen kan tilbyde os. Og kulinarisk rådgiver i Københavns Madhus, Claus Angelo fortæller om smag, urterne i køkkenet og hvad der gør at mad smager godt.

Alt dette kan du opleve på en time i fantastiske omgivelser. Vi mødes i Hedeland kl. 16.30. Tilmeld dig via billet-linket.

INFO OM ARRANGEMENTET

Dagens tema
Smagen af naturen med fokus på, hvad naturen har at tilbyde os, og hvordan vi kan bruge naturen i køkkenet.

Program
Kl. 16.30: Velkommen til Hedeland
Kl. 16.35: Oplæg ved Claus Angelo, kulinarisk rådgiver i Københavns Madhus indenfor smag og sensorik.
Kl. 17.00: Anni Cassias fra Stevns Urter guider i Hedeland
Kl. 17.30: Smagsprøve og på gensyn

Foredraget
Til foredraget d. 24. maj vil Claus fortælle om, hvad der gør at mad smager godt og inddrage kulinarisk erfaring, som rummer viden om brug af både urter og krydderurter. Både generelle- og mere specifikke træk ved brug af urter, deres smage, aromaer og mundfølelse og hvordan de bruges i madlavningen.

Området Hedeland
Hedeland er et såkaldt ”kunstigt naturområde”, da det er et område anlagt ovenpå gamle grusgrave fra 60’erne. I dag er det tilbageført til et naturområde man har ladet gro vildt og derfor er det også et område med varieret flora og høj biodiversitet. Vi vil især kunne samle forårets spæde urter som vild kørvel, forskellige mælder og spiselige blomster.

Tilmeld dig på linket herunder

http://www.dirdage.dk/#event-4073