Nyskud April - pop up med Byhøst i Kødbyen

Dato: 

Fredag, april 29, 2016 - 17:30

Nyskud er et madinitiativ, hvor foreningen Byhøst hver måned laver en pop up restaurant med mad lavet på naturens vilde råvarer plukket i og omkring København. Hver gang med et nyt hold mad- og vinnørder og hver gang et nyt sted i København.

Nyskud April er en gastronomisk solhilsen til foråret. For én aften laver Byhøst sammen med kok og filosof Martin Marko en vild middag i en slagtehal fra 1800 tallet midt i Kødbyen. Konceptet for middagen er små retter med inspiration fra de fire verdenshjørner. Det eneste tema der går igen, er at alle retterne pumpes med forårssol og vilde urter plukket rundt om i København. Da Nyskud April falder på en fredag flyder naturlig vin, øl og cider i stride strømme, så weekendstemningen kan blive munter. Kom med til en middag i Kødbyen, som du sent vil glemme og vær med til at fejre den lysegrønne årstid.
Køb billet til Nyskud April: https://billetto.dk/da/events/nyskud-april-e43507

MENUEN
- Snack: Beet jerky med tørret tang og ramsløgspulver, stegt brændenælde og sprøde brød, vild urtebuket med dyp
- Surdejsbrød og ramsløgsemulsion
- Saltbagt knoldselleri, svampedashi, vilde løg, syltede mirabeller og ramsløgskapers
- Brændte auberginer med sichuanpeber, vadouvan, syltet japansk pileurt, risflager – og ramsløg
- Dehydreret gulerod med havtornmarinade, spøjsløg, strandkarse og sprød tang
- Lab Mhu selleri og svampe, dosa, løgkarse, ramsløg og skvalderkål
- Chokoladesorbet og chokolademousse, olivenolie, spansk kørvel-matcha

STEDET
Nyskud April holdes i CPH Food Space i "Den Brune Kødby". Et madhus for iværksættere og innovation, som lige har slået dørene op.

Aftenens forløb
kl. 18.00: ankomst og velkomst
kl. 18.30: første ret serveres
kl. 22.00: tak for i aften

Mere om Nyskud
Hver måned fra april til september skyder Nyskud frem i Københavns kvarterer, på forskellige lokationer og hver gang i samarbejde med nye restauranter, råvareproducenter, vinimportører m.m.. Til hvert Nyskud serverer dygtige kokke deres fortolkning af sæsonen på en tallerken, tilberedt på månedens friske råvarer. På Nyskud vil gæster kunne opleve og smage essensen af hver måned til alt fra havefest med kulørte lamper og grill på Østerbro til skovtur med vilde urter og naturvin i en af byens parker.