Frederiksberg Høstfest 2016

Dato: 

Fredag, august 26, 2016 - 17:00

Traditioner betyder meget, når det kommer til hvordan, hvad, med hvem og hvorfor vi spiser. Høstfesten er en ny tradition i byen, men en ældgammel tradition på landet. Det traditionelle høstmåltid foregik i forsamlingshuset ved gadekæret. I dag mødes vi på byens gader til høstfesten og hylder landmandens arbejde.

Frederiksberg Høstfest har gravet madtraditionerne frem, pudset dem af, set på det man gjorde en gang, og det vi nu gør igen. Traditionerne forandres konstant, det gamle udskiftes eller genopdages og måltidet som vi kender det udvikler og bevæger sig, når nye tendenser beriger os. Og lige nu genfindes gamle madtraditioner, som vi har glemt eller mistet for en stund. Så i år sætter vi fokus på nutidens genopdagelse og nyfortolkning af traditionerne. Vi indbyder til en høstfest midt i byen med de bedste råvarer fortolket gennem traditionerne til en måltidsoplevelse, der giver nye perspektiver på traditioner og fornyelse. Ved langbordet kan du sidde med til en af seks måltidsoplevelser, som på hver deres måde præsenterer maden, traditionen og fornyelsen.

Frederiksberg Høstfest er:

En kæmpe fællesmiddag d. 26. August kl. 17

400 meter langbord

1200 gæster der er sammen om Høstfesten og som alle selv medbringer service

6 måltidsoplevelser

Menuer og billetter til de 6 forskellige restauranter findes her: http://www.copenhagencooking.dk/frederiksberg-hoestfest/