Nyskud Maj - Hotdogs og øl i buskads

Dato: 

Lørdag, maj 9, 2015 - 15:00

Nyskud er et madinitiativ, hvor Byhøst hver måned laver en pop up restaurant med vild mad et nyt sted i København. Hvert Nyskud laver vi med et nyt hold af gode mennesker fra maden og drikkenes verden. Så Nyskud er altid godt selskab og god mad på de vilde råvarer, der er i sæson lige nu.

Nyskud Maj
En hyggelig og velsmagende havefest i Københavns baghave; Amager Fælled. Et sted i det grønne tændte køkkencheffen fra den nye økologiske, bæredygtige og velsmagende Vesterbro-restaurant Madmad Mad Bodega Martin Guf op i grillen. Guf og kokkeeleven Hasse diskede op med en uhøjtidelig grillmenu på cremen af maj måneds vilde råvarer. Som til en hver anden havefest handlede det om at hænge ud med gode mennesker, slappe af, spise sig tyk i alt godt fra grillen og generelt nyde det grønne. Vi diskede op med et par gode fadøl og lidt musik i solen. Nyskud Maj handlede altså kort sagt om at tage et par venner eller familien under armen og trille ud i det grønne for at mærke foråret til hygge, vild mad, god øl og gode mennesker på Amager Fælled.

Lørdagens skovturs-menu

Håndlavede og økologiske ramsløgspølser fra Kjøbenhavns Pølsemageri

De fik selskab af følgende dyppelse:

-Vadouvan ketchup
-Tartarsauce med strandkarse
-Syltede agurker med ukrudtsblomster
-Hjemmelavet urtesennep

Hertil fik man:
Salat med blandede vilde urter

Kartoffelsalat med fælledurter, rygeost og radiser

Grillede gulerødder og nye løg med fælledurter

Stedet

I et buskads på Amager Fælled stillede vi op til havefest med grill, picnictæpper, borde og bænke, fadølsanlæg og musik.