100 meter middag på Bornholm

Dato: 

Lørdag, juni 18, 2016 - 17:00

Restaurant Green Solution House er nu UDSOLGT. Stadig billetter til Marshall og Christianshøjkroen!

Køb billetter her: https://billetto.dk/events/126955

Du inviteres hermed til årets længste demokrati-middag på Folkemøde 2016!

100meter middag lørdag 18. juni, kl. 19-21 - ved hovedscenen på Folkemødet!

Langbordsmiddagen vil slange sig fra BL’s Dome ved Cirkuspladsen foran hovedscenen. Arrangementet er indbegrebet af folkemødets ånd. Ligesom folkemødet er langbordet et demokratisk forum og et dialogbaseret mødested. Under middagen vil vi gerne snakke med dig om samskabelse og fællesskab.

Vi ser frem til at snakke og spise med dig!

Leverandørene og menuerne er føgende:
 

Green Solution House - Green Solution House restaurant er et sted hvor bæredygtighed, velsmag og gode Bornholmske råvarer spiller sammen. I køkkenet står køkkenchef Kasper Beyer og serverer klassiske retter med et moderne tvist – baseret på lokale og økologiske råvarer. Til Folkemødet byder Kasper også på en menu, hvor smagen af Bornholm kommer til at spille hovedrollen i et lækkert 3-retters måltid.

Forret -Røget makrel fra Arnager røgeri med æble-radisse- kærnemælk-løvstikke olie.

Hovedret - Sprængt kyllingebryst fra (hoppeballe) med asparges- lokale kartofler-hjertesalat-estragon.

Dessert - Bornholmske jordbær med vanille creme-makron crumble-lakrids.

 

Mikkel Marshall - Mikkel Marschall er initativtager og ejer af Danmarks største kokkekonkurrence og har en fortid fra de fineste danske gourmet- og Michelin-restauranter: La Rosetta, Henne Kirkeby Kro, Søllerød Kro, Formel B, Restaurant Herman og Kadeau Bornholm, hvor han var køkkenchef. Mikkel serverer en 3-retters menu på Folkemødet 2016.

Forret - Tatar på dansk kalv - syltede bornholmske urter

Hovedret - Labskovs med nye grøntsager

Dessert - Rødgrød med fløde

 

Christianshøjkroen - Christianshøjkroen serverer gourmetmad, der er enkel og lige til af friske lokale råvarer. Udgangspunktet er god mad i øjenhøjde, baseret på godt håndværk, fantasi og det sæsonen byder på lige nu. Til 100 Meter Middag gælder den samme madfilosofi, så menuen hos Christianshøjkroen, kommer til at smage af årstid og lokalproduceret kvalitet.

Forret - Bornholmske kartofler - Løvstikke - Kyllingeskind - Svaneke æggeblomme - Malt - Sylt - Urter

Hovedret - Bornholmersvinefilet - Hvidløg - Løg - Vinaigrette - Vilde urter