Vild festival

Dato: 

Lørdag, september 10, 2016 - 10:00

Kom til Byhøsts Vild Festival i den smukkeste efterårssetting på Vestvolden bag Husum s-tog station den 10. september.

Vild Festival er en lille uformel festival, der handler om de vilde spiselige ting, som man kan finde i naturen. Det er en fantastisk dag, der udelukkende drejer sig om at nyde den vilde bynatur, og alt det lækre, den har at byde på. Her kan du eksemplevis møde en masse eksperter på den vilde mad, lære om fermentering, komme på guidede sanketure, smage en masse vild mad og meget mere. Festivalen er hyggelig, lærerig, og tilgængelig for alle. Også dig, der bare vil hænge ud i naturen på et tæppe eller have en øl i den vilde bar. Workshops, aktører, sanketure og programmet for diverse aktiviteter opdateres og udbygges løbende, men indtil videre kan vi løfte sløret for disse spændende oplevelser:

Vallekilde Højskole – præsenterer et område, hvor du kan lære alt hvad du har brug for, for at få opbygget et godt forrådskammer. Du kan blandt andet lære om fermentering, syltning, henkogning, tørring og meget mere.

Anemette Olesen – forfatter til klassikeren ”Spis dit Ukrudt” kommer og byder på en masse vilde smagsprøver, urtesalte, spiselige buketter og sælger sine bøger til en god pris.

Beyond Coffee – fortæller om sit projekt om dyrkning af svampe, og hvordan du selv kan kaste dig ud i det ganske let. Der vil være workshops med hands on-vejledning i at dyrke svampe både hjemme og i guerilla farming-stil. Vildt – afholder en mini-madskole/workshop med bålmad, hvor man lærer teknikker og spiser lækker vild bålmad.

Bybi – Præsenterer sit spændende og vigtige projekt og sælger sine skønne honningprodukter, der er produceret fra bistader midt i København. Bar Vild – Her vil Byhøst slukke din tørst og nysgerrighed på den vilde bynatur i og omkring hovedstaden.

Sanketure – Der vil være rig mulighed for at tilmelde dig ture rundt i Utterslev Mose, Kagsmosen og Vestvolden, hvor du kan smage og lære om de spiselige kvaliteter i området, og hvordan du anvender dem hjemme i dit eget køkken.

Og du vil kunne opleve mange flere aktiviteter på dagen, som løbende vil blive præsenteret her på siden!

Link til googlemaps, hvor man kan se det eksakte adresse: https://goo.gl/maps/rfibGQoDgs72