Alt det der holder! Et madkursus om henkogning, gæring og syltning

Dato: 

Onsdag, oktober 22, 2014 - 17:00

"Alt det der holder!" er en workshop, hvor vi lærer de grundteknikker, man har brugt til at få høstens friske råvarer til at holde vinteren igennem, samtidig med at man lavede særlige delikatesser. 

Syltning, henkogning og gæring er teknikker som alle kan gøre brug af i køkkenet og det er som regel ikke så svært som det lyder, når man har den rette grundviden. 

 

Kurset her er både for nybegynderen og for den der enten selv sylter lidt og som gerne vil have lidt ekstra grundviden og tricks. Workshoppen ledes af faglærer Birgitte Blands Søndergaard og foregår i et undervisningskøkken på

CELF hvor der til daglig uddannes professionelle kokke. Ud over gode køkkenteknikker, får man også tips og viden og måske et par glas med hjem.

 

Sted: Kringelborg Allé 7 , CELF teknisk skole4800 Nykøbing F