Madloppemarked

Dato: 

Søndag, september 29, 2013 - 11:00

Byhøst.dk inviterer til en dag med køb, salg og byt af alle de lækre spiselige eller drikkelige sager, der findes i vores hjem og haver.

Madloppemarked handler om at dele ud af sin passion, stoppe madspild og om de dejlige smagsoplevelser, vi kan give hinanden. Så er du helt pjattet med at smage lækre hjemmelavede sager eller at sætte tænderne i friskplukket frugt, så kom forbi Kaffebaren på Amager og nyd dagen sammen med alle os andre.

Står du med en have, der flyder over af æbler, blommer eller en helt tredje ting, så kom og giv dine frugter et nyt hjem. Har du været ud og plukker det vilde, kan du bare ikke lade være med at sylte det ene glas lækkerhed efter det andet, bager du lækre sager, koger skønne supper eller noget helt fjerde, så kom og giv din passion videre.

Byhøst stiller også en æblepresse til rådighed.
For 50,- kr, kan man få sine æbler presset til skøn æblemost. Husk at medbringe flasker.

Ønsker du et stade?
Byhøst tilbyder en stand for 75,- kr. Hvad du vælger at tage for dine varer, blander vi os ikke i.
Tilmelding til en bod kan ske ved at sende en mail til Nikoline Frostholm på nfrostholm@gmail.com eller ringe på tlf. 28 40 13 80.
Deadline for tilmelding er fredag d. 20. september, kl.17.

Hvis du ikke kan eller har tid til at plukke dine egne frugter, kommer vi gerne ud og hjælper dig af med dine frugter for den nette sum af 100,- kr. Som tak for frugterne får du en flaske af vores Byhøst Havemost, der bliver baseret på skønne æbler fra Amager.