Grillede vilde løg og spidskål med ravost og urter

Ingredienser
1 spidskål
1 bundt store vilde løg, høstet sidst på sæsonen i slut maj eller først i juni
1/2 dl yoghurt
1 blandet håndfuld spæde vilde urter
(eks. skvalderkål, fuglegræs, vejbred, hvidmelet gåsefod, mælkebøtte, spansk kørvel)
1 økologisk citron (ubehandlet)
1,5 dl fintrevet ravost
God olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du
Tænd grillen. Fjern de yderste blade fra spidskålen og skær den på langs i otte "både". 
Behold stilken på, så stykkerne sidder samlet. Hæld olivenolie over skærefladerne på
kålstykkerne og drys med salt. Rens de vilde løg og skyl urterne grundigt.
Tør urterne i et viskestykke og hak dem groft. Smag yoghurt til med salt og peber og stil til side.
Grill kålen ved middel varme indtil de er møre. Læg løgene på grillen over høj varme og grill dem kort,
mens de vendes. Løg og kål må gerne branke lidt.

Tag et fad og smør yoghurt ud på fadet i et tyndt lag. Læg den grillede kål på fadet og
læg de grillede løg ovenpå. Riv 2/3 dele af citronskrællen og pres en halv citron ud over fadet.
Drys osten over. Hæld et par spiseskefulde olie over, kværn frisk peber og slut af med de hakkede urter.

Ingredienser: