Rabarber og pileurts kompot med honning

Smagfuld sommermad, perfekt som tilbehør til kød eller som selvstændig ret. Både rabarber og pileurt indeholder oxalsyre, som gør at de spiller fantastisk sammen med hinanden og den søde honning.

Opskrift udviklet af Rødder

Ingredienser

Ca. 200 gr. rabarber - rensede og delt i halve.
1 bdt pileurt (ca. 200 gr.)
3 spsk honning
Salt
Olivenolie

Kom honning og lidt salt på rabarberne og bag dem i ovnen ca. 10-15 minutter på min 130 grader.
De skal være bløde, uden at falde sammen.
Skyl og rens pileurten. Husk at smide alle plantedele i skraldespanden,
da Japansk Pileurt er en invasiv art, der spreder sig meget let.
Steg den i olie ved høj varme på en pande.
Krydr med salt og peber.

Anret rabarber i bunden af tallerkenen og den stegte pileturt ovenpå.
Server som tilbehør til kød eller bare som vegetarret.

Ingredienser: